Онкохворий Козаков опинився в будинку престарілих

15 лютого 2011, 17:35

Хворого на рак російського актора і режисера Михайла Козакова перевезли з ізраїльської клініки до будинку престарілих, пише "Комсомольская правда".

Про те, що у 76-річного артиста неоперабельний рак легенів, стало відомо на початку лютого. Тоді ж з'явилася інформація, що Козаков проходить курс лікування в ізраїльській клініці.

Однак зірка кіно спростував інформацію про лікарню та розповів, що насправді живе на зйомній квартирі.

"Це хороша квартира в приватному готелі. Спасибі моїй дружині Ганні, вона допомогла з лікарями, платить за лікування", - розповів Михайло Михайлович.


Адресу цього приватного готелю актор тримав в найсуворішому секреті. Усім знайомим Козаков і його колишня дружина Ганна Ямпольська говорили різне: гуртожиток, наймана квартира, будинок Ямпольської в престижному районі Тель-Авіва.

Та журналісти провели власне розслідування. З'ясувалося, що на 6-поверховому будинку, в якому проживає Козаков, є вивіска на івриті "Бейт Авот", що перекладається як "Будинок батьків", він же будинок престарілих.

У житлових кімнатах цього закладу є все необхідне, включаючи телевізор. У "Будинку батьків" працюють психологи, лікарі, медсестри.

У цей приватний пансіон люди потрапляють тільки за рекомендацією. Перебування в ньому коштує від 2 до 4 тисяч доларів на місяць. Все залежить від того, наскільки людина хвора і який їй потрібен догляд.

Представники установи не дають довідок про російського актора. До того ж Ганна Ямпольська заборонила медикам спілкування з пресою і з усіма, хто буде цікавитися здоров'ям артиста.

Фото "Teatr.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів