Михайло Козаков склав заповіт

17 лютого 2011, 17:52

Онкохворий російський актор і режисер Михайло Козаков написав заповіт.

76-річний артист, у якого нещодавно діагностували неоперабельний рак легенів, вирішив переписати усе своє майно молодшій доньці Зої.

Про це розповіла остання дружина Козакова Надія Сєдова, пише "Комсомольская правда".

Виявляється, актор переписував заповіт п'ять разів, і в результаті вирішив залишити все майно саме молодшій доньці. До слова, Зою Козакову народила четверта дружина Ганна Ямпольська, яка зараз живе в Ізраїлі.


Раніше ходили чутки, що улюбленець мільйонів зажадав від колишньої дружини Надії Сєдової звільнити московську квартиру. Однак жінка стверджує, що до від'їзду актора в Ізраїль ніякої мови про це не було.

"Жодні повідомлення про те, що я повинна звільнити квартиру Міші, я не отримувала. Більше того, якщо я отримаю таке повідомлення, то відразу звільню квартиру, але поки я все ж сподіваюся, що Мишко повернеться додому, де у нього лежать на рахунку гроші на лікування, всі документи, щоденники", - зауважила Надія.

Нагадаємо, Козаков поїхав до Ізраїлю на гастролі, які йому організувала його екс-дружина Ямпольська.

"Виїхав з однією валізкою, навіть російський паспорт вдома залишив, а потім на мене вийшов адвокат Генріх Падва, найнятий Ямпольською, і повідомив, що я повинна дати Козакову розлучення і з'їхати з квартири Ані. Хоча ця квартира, згідно з їх шлюбним контрактом, належить Михайлові", - обурюється Сєдова.

Однак нинішня дружина Козакова не збирається боротися за майно актора, оскільки він вже заповів усе доньці.

За словами Сєдової, Михайло Козаков уперше склав заповіт після розлучення з Ямпольською. Тоді він заповів квартиру і свої архіви доньці Зої.

"Вона дуже схожа на його матір, він її обожнює. Потім Козаков зустрів свою п'яту дружину Вікторію Колесникову, закохався і переписав заповіт на неї. Потім вони розлучилися, і Михайло Михайлович знову склав заповіт на Зою. Ну а потім одружився на мені і заповідав квартиру вже мені", - додала Сєдова.

"Восени минулого року Міша переписав знов заповіт на користь молодшої дочки Зої, про це його попросила Аня, мовляв, він повинен хоча би щось дітям залишити. А мені Михайло Михайлович поклав на рахунок 100 тисяч доларів, мовляв, ось тобі, Надя, в подяку за любов і турботу", - додала вона.

До слова, у Козакова є п'ятеро дітей: два сини і три доньки. Але він вирішив залишити все молодшій Зої, бо та мріє вчитися в Америці.

Окрім цього в Ізраїлі Козаков дізнався, що три роки тому в нього помер позашлюбний син Сергій Лукницький, про який він навіть нічого не знав

Нагадаємо, наразі хворий на рак актор перебуває в Ізраїлі. Подейкують, що Козаков знаходиться не в лікарні, а в будинку престарілих.

"Найбільше мені хочеться зараз поїхати в Ізраїль і визволити Мішу з будинку престарілих, привезти його додому і зайнятися його лікуванням. Тут за ним буде хороший догляд близької йому людини, і в будь-якій лікарні Козакова нададуть допомогу не за скажені гроші, як в Ізраїлі, а просто тому, що він народне надбання, наш улюблений артист", - зауважила Сєдова.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів