Мерайя Кері готує для майбутніх дітей "золоту" кімнату?

21 лютого 2011, 12:00

Американська співачка Мерайя Кері, яка незабаром подарує чоловікові Ніку Кеннону двійнят, поринула в облаштування для них розкішної дитячої кімнати.

Вагітна 40-річна зірка не на жарт захопилася шопінгом, і на майбутніх малюків чекає справді королівське, оздоблене золотом помешкання.

Нагадаємо, подейкують, що у пари народяться дівчинка та хлопчик.

Один лише диванчик, який за рік-два дітлахи завзято маститимуть пластиліном та фарбами, коштує 1 мільйон доларів, дізналося видання "The Showbiz Spy".


"Мерайя та Нік перетворили ціле крило свого будинку в Беверлі Хіллз на розкішну дитячу. Мерайя забажала оздоблення 18-каратним золотом та стіни зі слонової кістки, м'які меблі та гардеробні наповнені дизайнерським одягом "Petit Tresor", - повідомило джерело.

"Там є найкраща звукова система, та кожен із них (дітей) матиме інкрустований діамантами "iPod", а також домашній кінотеатр, що спускатиметься зі стелі", - додав інформатор.

Ліжечка, на яких спатимуть двійнята, обійшлися майбутнім татові й мамі по 2200 доларів кожне. А підгузки малюкам мінятимуть на спеціальному столику, що коштує 2800 доларів.

"Мерайя та її дизайнер Кеннет Бордевік намагаються передбачити кожну деталь. Є червоний оксамитовий диван за 1 мільйон доларів, із (оздобленням) 24-каратним золотом та оніксами, який використовувався для шоу Майкла Джексона", - засвідчив співрозмовник видання.

"Може здатися, що це занадто, але Мерайя дуже довго чекала на здійснення своїх дитячих мрій і вона каже, що двійнята будуть найбільш розпещеними дітьми на планеті", - зазначив він.

Фото "The Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів