Джолі житиме зі свекром і свекрухою?

21 лютого 2011, 16:16

Голлівудській актрисі Анджеліні Джолі, схоже, доведеться уживатися з батьками свого коханого Бреда Пітта.

Батьки Бреда Білл та Джейн Пітт планують переїхати у новий французький маєток Бреда та Анджеліни, щоб допомогти їм із вихованням дітей, пише "The Independent" з посиланням на "The Sun".

Нагадаємо, Джолі та Пітт виховують шістьох дітей. Зіркова парочка майже весь час возить свою малечу та чисельну кількість няньок із собою. І от нарешті актори вирішили, що дітям потрібно оселитися в одному місці та мати нормальне життя.

Нещодавно Анджеліна та Бред придбали новий маєток на півдні Франції, де й збираються облаштувати гніздечко для своїх дітей.


"Вся родина збирається переїхати туди, щойно закінчиться ремонт. Наразі вони (Джолі та Пітт) мають шість няньок - по одній для кожної дитини - і планують позбутися помічників і покластися на Білла та Джейн", - розповіло джерело.

Щоправда, свекруха і свекор Джолі житимуть не в самому маєтку, а в невеличкому будинку, який є такою собі прибудовою до основного помешкання акторів.

"Це достатньо великий будинок, щоб облаштувати там вітальню, кухню і дві спальні. Це буде чудовий будиночок для них", - додав співрозмовник видання.

Джолі-Піттам набридло тягати дітей за собою?

Подейкують, 47-річний Бред та 35-річна Анджеліна попросили Піттів про допомогу, щоб забезпечити своїм дітям більш стабільне сімейне життя.

"Вони не хочуть більше тягати їх (дітей) по всьому світу. У Бреда традиційні погляди (на виховання дітей) і він хоче, щоб вони "пустили коріння", завели друзів та ходили в одну школу, а не постійно переїжджали", - додало джерело.

Вважається, що на таке рішення голлівудську парочку підштовхнув актор Джонні Депп, з яким Джолі знімалася у фільмі "Турист".

Депп сам живе у Франції разом з коханою Ванессою Параді та двома дітьми. Тож зірка "Піратів Карибського моря" закликав й Анджеліну з Бредом нарешті осісти десь у Європі.

"Джонні сказав, що якщо вони хочуть нормального життя, вони повинні покинути Лос-Анджелес. Вони всі згодні з тим, що прийшов той час, щоб зосередитися на вихованні своїх сімей", - зауважив інформатор.

"У них є багато грошей і вони хочуть розслабитися і насолодитися життям", - додало джерело.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів