Як Дженніфер Аністон відшила чоловіка Демі Мур

21 лютого 2011, 17:09

Американський актор Ештон Катчер мріяв запросити на побачення актрису Дженніфер Аністон та навіть питав дозволу на це у Бреда Пітта.

Зіркою "Друзів" Катчер марив іще тинейджером та в якості скрінсейверу мав її фото. Тоді ж юний Ештон заклався з одним із приятелів, що одного дня він таки зводить на побачення дівчину своєї мрії.

Цю зворушливу історію актор, одружений нині з актрисою Демі Мур, розповів у інтерв'ю британському телеведучому Грехему Нортону, пише "Contact Music".

"Отже, я заклався з моїм приятелем. Мені було, може, років 17. Я сказав йому: "Закладаюся на 1 тисячу доларів, що одного дня я піду на побачення з Дженніфер Аністон", - розповів Катчер.


Чоловіка Демі Мур Ештона Катчера відшила Дженніфер Аністон

До здійснення своєї мрії актор наблизився за кілька років, коли йому вдалося познайомитися з Дженніфер Аністон. Оскільки актриса на той момент була заміжня за Бредом Піттом, Катчер як шляхетний чоловік запитав у нього дозволу запросити дружину на побачення.

"Я сказав: "Слухай, я заклався з моїм другом, ти ж класний хлопець, ти ж дозволиш, правда?" А він поглянув на мене й сказав: "Уперед". А я – "Ти найкрутіший хлопець, якого я зустрічав у моєму житті!" Тож я запросив її, а вона мене відшила… Але тепер ми друзі", - пригадав Катчер.

Фото "The Associated Press" з сайту "The Sydney Morning Herald"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів