Екс-чоловік Баллок пояснить, чому її зраджував

23 лютого 2011, 11:49

Колишній чоловік актриси Сандри Баллок Джессі Джеймс, із яким зірка торік розлучилася через подружні зради, вирішив "реабілітуватися" в очах американців.

Зробити це чоловік має намір через автобіографічну книгу, яка розповість усю правду про його шлюб із Баллок, пише "The Showbiz Spy" із посиланням на "Pop Eater".

"Джессі чітко дав зрозуміти видавцю, що має історію, якої ще ніхто не розповідав", - повідомило джерело.

Зі слів інформатора, новоспечений письменник має намір переконати Америку в тому, що не можна звинувачувати одну людину, коли шлюб розвалюється. Іншими словами, для шлюбу потрібно двоє людей, і двоє людей потрібно, аби його зруйнувати.


"Він не розраховує зробити жертву винною, але хоче вказати на те, що кожна історія має два боки, і те що трапилося, принесло йому набагато більше болю, ніж Сандрі", - розповів співрозмовник видання.

Колишній Баллок розповість все про неї

"Не просто бути одруженим із настільки обожнюваною персоною та стати найбільш ненависним чоловіком у США", - зазначив він.

За інформацією видання, Джеймс вже підписав угоду про публікацію книги. Отже, незабаром кожен, хто читає англійською, зможе дізнатися, що ж таки підштовхнуло "екса" Баллок в обійми розтатуйованої подружки актора Чарлі Шина Мішель "Бомби" МакДжі.

До слова, Джессі Джеймс вже дозрів до наступного шлюбу – у січні він заручився із також татуйованою красунею Кет фон Ді, писало видання.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів