Ален Делон хотів знайти у Києві нову дружину

28 лютого 2011, 10:07

Легендарний французький кіноактор Ален Делон у неділю прилетів до Києва, аби побувати в якості почесного гостя на церемонії вручення премії "Телезірка".

Попри те, що візит зірки мав тривати лише один день, Делон висловив сподівання знайти собі дружину-українку, пише "Комсомольська правда в Україні".

Під час інтерв'ю 75-річний розлучений Делон запевнив, що знов одружитися йому б справді хотілося. Проте серцеїд зі стажем констатував, що закоханості наразі ні до кого конкретно не відчуває.

"Проте знаю, що є багато дівчат, яким подобаюсь я", - зазначив Ален Делон.


"Моя дружина може бути з будь-якої частини світу, якщо вона мені подобається. Я не звертаю уваги на те, звідки вона. Вона може бути світлою, може бути азійської раси. Якщо вона мені подобається, значить, вона мені подобається. Хочу знайти таку у вашій країні", - обмовився актор.

75-річний Ален Делон не проти одружитися ще раз

Як зізнався Делон, про Україну йому відомо небагато, проте певний "узагальнений" образ слов'янських жінок він має.

"Ваші дівчата – найкрасивіші у світі!" - чемно зазначив Ален.

"Знаю, що слов'янські жінки загалом зі світлим волоссям, довгими ногами, досить високі. Ми звемо їх "дівчата зі Сходу". Про темперамент нічого не можу сказати, потрібно знати людину особисто, аби про це говорити", - зазначив він.

У "Борисполі" кумира кількох поколінь почастували чорним хлібом, а пляшку коньяку, презентовану шанувальницями, він забрав із собою "на згадку".

Також, як зазначає "Сегодня" на руці в Алена Делона помітні сліди травми. Нещодавно актор під час гри у теніс порвав зв‘язки на зап‘ястку і досі змушений носити на фіксуючі бинти.

Нагадаємо, кілька років тому Україну відвідав син легендарного актора Ентоні. Втім, на відміну від батька, Делон-молодший українок не вподобав.

Фото "Сегодня"

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольська правда в Україні", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів