Calvin Klein та інші бренди зі знижками до 75%

28 лютого 2011, 14:05

Багатьом з нас сьогодні доволі часто доводиться відмовляти собі в шопінгу, наприклад, з таких, досить вагомих, причин.

По-перше, нам не завжди вдається знайти час на відвідування магазинів, а, по-друге, ми вважаємо, що стильні й справді оригінальні речі "must have" від світових брендів коштують дуже дорого і дозволити собі такий одяг можуть лише "обрані".

Щоправда, завдяки Інтернету й подорожам, які час від часу дехто з нас може собі дозволити, ми знаємо, що у Європі, чи то Америці, практично цілий рік бутіки балують своїх клієнтів "сейлами", завдяки яким можна придбати речі відомих брендів, не спустошуючи вщент свого гаманця.

А чи знаєте ви, що сьогодні купити речі від світових торгових марок із грандіозними знижками ви можете і в Україні?


На сайті www.leboutique.com.ua, ви зможете купувати Calvin Klein, Paris Hilton, Pimkie, Guess, Mark Ecko, Paco Rabanne, Ed Hardy, Burberry, Hugo Boss, Quiksilver, Sisley, Mexx, Desigual

Усім, хто надає перевагу стильним, вишуканим й оригінальним речам від відомих дизайнерів і марок, варто знати, що скористатися такою можливістю в Україні ви можете завдяки шопінг-клубу Le Boutique, який пропонує своїм клієнтам комфортний інтернет-шопінг європейського формату зі знижками до 75%!

Зареєструвавшись на сайті www.leboutique.com.ua, ви зможете купувати речі від найвідоміших представників світової fashion-індустрії, таких як Calvin Klein, Paris Hilton, Pimkie, Guess, Mark Ecko, Paco Rabanne, Ed Hardy, Burberry, Hugo Boss, Quiksilver, Sisley, Mexx, Desigual і багатьох інших, з якими у Le Boutique є офіційні домовленості, що підтверджують оригінальність товару.

Всі подробиці стосовно обраної вами речі чи будь-яких інші питання ви можете дізнатися на сайті або уточнити у працівника call-центру за телефоном 0(44) 225 30 05.

Якщо ви оплачуватимете замовлення на сайті, усі ваші покупки будуть доставлені вам БЕЗКОШТОВНО у будь яку точку України.

Якщо з якихось причин річ, яку ви придбали, вам не підійшла, ви зможете повернути її без проблем.

Отже, статус учасника Першого в Україні закритого Інтернет шопінг-клубу LeBoutique.com.ua автоматично означає отримання багатьох суттєвих переваг, головною з яких є можливість купувати речі від найвідоміших світових торговельних марок і з найграндіознішими знижками!

Поспішайте зареєструватися на сайті www.leboutique.com.ua вже зараз, щоб через кілька хвилин бути в курсі найгучніших SALE-акцій сезону!

Leboutique.com.ua – online-шопінг європейського формату!

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів