Міку Ньютон хотіли прибрати?

1 березня 2011, 15:14

Протеже екс-чоловіка Лілі Подкопаєвої, співачка Міка Ньютон оточила себе бодігардами, щоб її "не зняли".

Білявці, яка перемогла національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2011", погрожували перед фіналом, пише "Дуся".

Параноя це чи ні, але під час фіналу "національного" "Євробачення" Міка Ньютон оточила себе двома охоронцями.

Протеже донецького бізнесмена Тимофія Нагорного зізналася по секрету, що їй погрожували:


"Напевно, після конкурсу я вже можу про це розповісти... Все це не просто так! На конкурсі я відповідала, що так захотів Тимофій. Насправді це пов'язано з тим, що до фіналу деякі люди дуже наполегливо "просили" мене зняти свою кандидатуру з конкурсу..."

"Ми з Тимофієм не хотіли на цьому акцентувати увагу перед конкурсом. Не хотіли привертати увагу, щоб ніхто не міг цим скористатися. А зараз, я думаю, вже можна розповісти", - сказала Ньютон.

Міку Ньютон хотіли прибрати?

"Взагалі, у житті я дуже проста людина. Можу сама ходити по магазинах і, якщо в місті на дорогах затори, спускаюся у метро, щоб доїхати. Точно так само поводиться і Тимофій. Ми зовсім не зіркові люди", - запевнила білявка.

"У мене ніколи не було бажання оточувати себе охоронцями. Але в даній ситуації вирішили вжити заходів. А то хто знає!" - додала вона.

Дзвінки із наполегливими проханнями до Міки почали надходити вже після Нового року.

"Напевно, побачили мій номер, те, як мене приймають люди. До речі, важко сказати, кому аплодували більше під час жеребкування - мені чи Джамалі. По-моєму, публіка вибрала двох лідерів. Нас штучно зробили з Джамалою ворогами. Це просто забирає час і сили", - наостанок сказала Міка Ньютон.

Фото "Медіаняні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів