"Christian Dior" остаточно розпрощався з Гальяно

1 березня 2011, 20:05

Керівництво французького дому моди "Christian Dior" прийняло рішення звільнити Джона Гальяно з посади креативного директора за його антисемітські та расистські висловлювання.

Про це 1-го березня повідомляє "Forbes" із посиланням на "Associated Press".

"Сьогодні, через особливо одіозний характер поведінки та слів Джона Гальяно у відео, оприлюдненому в понеділок, дім "Christian Dior" вирішив негайно звільнити його та розпочав процедуру звільнення", - говориться у зверненні модного дому.

Нагадаємо, модельєр Джон Гальяно був арештований минулого четверга за підозрою в нападі з антисемітських мотивів на пару відвідувачів одного з паризьких кафе. В інтернеті з‘явилося відео, на якому Гальяно непристойно лається на людей, згадує газові камери та зізнається в любові до Гітлера.


"Я абсолютно засуджую висловлювання Джона Гальяно, які повністю суперечать споконвічним основним принципам "Christian Dior", - сказав очільник модного дому Сідней Толедано.

Джон Гальяно асоціюється з Діором з 1996-го року

За кілька днів до того Гальяно було відсторонено від роботи, до завершення розслідування в цій справі.

Під значним тиском модний дім опинився після заяви оскароносної актриси Наталі Портман про те, що вона більше "не матиме жодного відношення до пана Гальяно". Нагадаємо, зірка стрічки "Чорний лебідь" є лицем парфумів "Miss Dior Cherie".

На цьогорічну церемонію вручення премій Кіноакадемії Наталі, як йдеться на "Forbes", планувала вбратися у сукню від Dior. Втім, імовірно обурена висловлюваннями Гальяно, вагітна зірка вийшла на червону доріжку у сукні від Rodarte. Водночас дві кінозірки Ніколь Кідман та Шерон Стоун були вбрані саме у Dior.

Повідомляється також, що наступної п'ятниці будинок моди "Christian Dior" має представити свою колекцію прет-а-порте сезону осінь-зима 2011-2012 в рамках Паризького тижня моди.

Фото The Associated Press

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів