Горбачов влаштував репетицію свого ювілею. ФОТО

3 березня 2011, 14:34

2-го березня колишньому президентові СРСР Михайлу Горбачову виповнилося 80 років.

Відомий політик з нагоди свого Дня народження влаштував невеличку вечірку для близьких друзів, яких зібралося близько 200 чоловік.

Серед запрошених були не лише політичні діячі, а й представники творчої еліти Росії. Так, випити за здоров'я іменинника приїхали телевізійник Костянтин Ернст, Ірина Хакамада, Андрій Нечаєв, Аркадій Арканов, Леонід Парфьонов, Стас Намін, рокер Юрій Шевчук, гуморист Михайло Жванецький та багато інших, пише "Life Showbiz".

"Мойсей почав свій великий шлях в 80 років. Значить, що у Вашому віці, все тільки починається. З днем народження і довгих вам років життя!" - промовив один з гостей вечірки Григорій Явлінський


Під час святкування Горбачов порадував присутніх спільним виступом з солістом гурту "Машина времени" Андрієм Макаревичем.

"Я радий, що доля звела мене з вами, Михайло Сергійович. Ви велика людина, для мене честь бути сьогодні поруч і співати разом з вами", - заспівав дифірамби рокер.

Нагадаємо, це не вперше, коли Горбачов та Макаревич стояли на одній сцені. Так, свого час екс-президент СРСР за допомогою соліста "Машины времени" записав збірку з семи романсів, які було присвячено 10-річчю з дня смерті Раїси Горбачової, яка померла від лейкемії 20-го вересня 1999-го року.

Єдиний примірник диску було продано на благодійному аукціоні за 164 940 доларів, а виручені кошти перерахували на лікування дітей, хворих на рак крові.

"Раїса Максимівна завжди виділялася з сірої маси. Можливо, вона зробила для нашої країни навіть більше, ніж ви. Вона була яскравою, стильною, вміла посміхатися і говорити. Завдяки їй у нашій країні з'явилося поняття "перша леді", - підняв свій тост за дружину Горбачова Володимир Познер.

До слова, московська вечірка у день народження стала для Горбачова своєрідною репетицію справжньої гулянки. Адже "бенкет на весь світ" влаштують лише 30 березня в Королівському Альберт-холі Лондона.

Саме тоді публіку потішать своєю появою на сцені Ігор Крутой, Дмитро Хворостовський, Андрій Макаревич, Валерій Гергієв, Брайан Феррі, Кетрін Дженкінс, Лара Фабіан, екс-"Spice Girls"Мел Сі, група "Scorpions".

А ведучою церемонії стане зірка "Основного інстинкту" Шерон Стоун.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів