Мама Періс Хілтон обожнює її кавалера, але заміж не жене

4 березня 2011, 12:15

Мама світської левиці Періс Хілтон обожнює її нового приятеля Сая Вейтса.

51-річна телеведуча та актриса Кеті Хілтон, яку одне з видань лагідно назвало "пластиковою мамцею", вважає його "доброю людиною та приємним чоловіком".

Жінка була б щаслива, якби саме Вейтс виявився "тим єдиним" для її невгамовної доці, пише "The Showbiz Spy" із посиланням на "Radar Online".

Однак, до заміжжя Кеті 30-річну доньку підштовхуватиме та онуків від неї в найближчому майбутньому не вимагатиме.


"Я ніколи не прошу та навіть не піднімаю це питання з моїми дівчатками (Періс та Ніккі), бо я сама вийшла заміж такою молодою, та, постукаймо до дереву, для нас це було чудово, але я в жодному разі не хочу, аби вони відчували тиск", - запевнила Кеті.

Кеті Хілтон подобається хлопець Періс

"Для сьогоднішніх жінок це звичайна річ – вийти заміж у тридцять, або народити дітей добряче за тридцять чи сорок. Я знаю, що вона мріє мати дітей", - сказала жінка.

У тому, що в її майбутніх онуків буде неперевершена матуся, Кеті не сумнівається, адже її Періс добра, дуже любить тварин, а в присутності дітей просто "світиться".

Цікаво лише, чи в курсі Кеті Хілтон, що її потенційний зять може загриміти за ґрати – за зберігання марихуани та керування авто під дією наркотичних речовин. Попереднє слухання в його справі суд призначив на 22-ге серпня, повідомило видання "Radar Online".

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів