"Океан Ельзи" та заборонений "Ляпис Трубецкой" преміювали у Москві

9 березня 2011, 17:07

Група "Океан Ельзи" стали володарями премії у галузі рок-н-ролу "Чартова Дюжина".

Виступом українських рокерів завершилася IV щорічна церемонія вручення премії "Чартова дюжина" в СК "Олімпійський" у Москві, повідомляє прес-служби "Океану Ельзи".

Вже четвертий рік поспіль "Наше радіо" вручає призи виконавцям вітчизняної рок-музики.

У 2010 році організатори вирішили спростити підхід до вибору переможців. Замість окремих номінацій ("Найкраща група", "Краща пісня" або "Кращий альбом")- призи присуджувалися музикантам, чиї композиції змогли протриматися в чарті радіостанції значний час.


"Океан Ельзи" отримав за рок-н-ролл

Учасниками церемонії 2011 року стали: групи "Аліса", "Бі-2", "Нічні снайпери", Найк Борзов, "Король і Шут", "Серьга", "Арія", "Ляпіс Трубецкой", В'ячеслав Бутусов та інші.

Завершив церемонію український колектив "Океан Ельзи". Відразу дві пісні "ОЕ" - "Бiльше для нас" та "Я так хочу" - потрапляли на верхню сходинку згаданого чарту.

Деякі з переможців, які з тих чи інших причин не змогли приїхати на вручення премії, записали відео-звернення. Серед них Земфіра, яка отримала приз за пісню "Поцілунки", "Сплін", перемогу якому принесла композиція "Лист", "Машина часу" зі своїм похмурим вироком сучасній дійсності "Кинутий богом світ" і група "Епідемія" з романтичною металевою піснею "Вернись" в дусі балад "Арії".

Спеціальним гостем церемонії стала білоруська група "Ляпис Трубецкой", яка виконала свою гостросоціальну композицію про духовне зубожіння рок-музики "Священний вогонь", а також дуже милу пісню "Я вірю".

У перервах заборонений у Білорусії Сергій Міхалок читав свої вірші, які він пише під псевдонімом Юзик Кілєвіч.

"Ляпис Трубецкой" теж отримав відзнаку

Фото lenta.ru та прес-служби "Океану Ельзи"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів