Лілі Аллен не хоче бути, як "ненормальна" Мадонна

9 березня 2011, 20:55

Британська співачка Лілі Аллен мріє не бути такою, як її знаменита колега Мадонна. 25-річна артистка пригадує, як страждала від розладу харчування і як відмовилася від мрії бути худющою, аби не бути нещасною.

Про все це співачка розповідає в документальному фільмі "Lily Allen: Riches To Rags", знятому британською телекомпанією "Channel 4", пише "The Daily Mail".

Його зйомки розпочалися до того, як Лілі Аллен втратила свою другу дитину. Після трагедії знімальна група продовжила роботу, зафільмувавши дуже тяжкий період у житті зірки.

"Це була справді тривала битва – я гадаю, такі речі змінюють людину", - каже Аллен про той період свого життя.


Лілі Аллен розповіла про втрату дитини у фільмі

У фільмі йдеться і про те, що у 2009-му році, коли багато хто робив Аллен компліменти щодо її стрункої фігури, насправді співачка страждала від розладу харчування.

"Минулого літа (2009) був момент, коли в мене був харчовий розлад, я звикла блювати після їди. Я цим не пишаюся. Але скажу вам дещо: чимало людей підходило до мене та казало, як я чудово виглядаю", - пригадує вона.

Споглядаючи фото Аллен на обкладинках журналів, люди зауважували, як сильно вона схудла.

"Гадаю, я виглядала добре. Це чудово – приміряти одяг та виходити з крамниці, почуваючись на мільйон доларів...," – зізналася співачка.

"Але я не була щаслива, справді, не була. Я воліла б бути найхудішою, найменшою людиною в світі, але я знаю, що не зможу цього зробити без того, не ставши нещасною. Я люблю їжу", - сказала також Лілі.

Співачка знала, що буде худою, але нещасливою

Як зауважує співачка, знамениті та успішні люди зазвичай помирають значно раніше: вкорочують собі віку, гинуть від передозування наркотиками.

"Я, певно, не хотіла б цього, тож думаю, я їстиму… Я не хочу бути такою, як Мадонна – гляньте на неї, вона ж ненормальна. Без образ, але це не те, що мене надихає. Я хочу одружитися й мати дітей та робити сандвічі, зрізаючи скоринку", - зізналася Аллен.

Тепер, коли чорна смуга в житті Аллен вже позаду, на неї чекає весілля із коханим Семом Купером. Свою сукню для найщасливішого дня Лілі в середу обговорювала із дизайнером Карлом Лагерфельдом, відвідавши Паризький тиждень моди.

Фото www.channel4.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів