Охоронці Януковича мають високий IQ і знають кілька мов

10 березня 2011, 13:36

Охоронці президента Віктора Януковича знають дві, а то й три іноземні мови, і мають високий рівень IQ.

Про це газеті "Сегодня" розповів старший тренер з рукопашного бою збірної України Анатолій Волошин, який вже кілька тижнів займається з президентськими сек'юріті.

Як повідомляє газета, в середині лютого служба охорони президента і Федерація рукопашного бою країни підписали договір про співпрацю. Тоді Анатолій Волошин і ще кілька тренерів Федерації почали силову підготовку бодігардів першої особи країни.

"Охорону для президента треную як мінерів, адже вона теж не має права на помилку. Рукопашний бій - найуніверсальніший вид спорту. В ньому поєднані техніки з боксу, карате, самбо, боротьби та інших видів єдиноборств", - сказав Волошин.


Бодігардів Януковича тренують, як мінерів

"Охоронців всебічно готують, тому що вони повинні вміти робити все у комплексі: захищати, стріляти і при цьому думати", - зазначив тренер.

Він також додав, що дуже важливо відразу з'ясувати, чи зможе охоронець знайти вихід зі стресової ситуації, наприклад, коли на нього нападуть відразу троє: один з пістолетом, інший з ножем, а третій з палицею.

За словами Волошина, президентські сек'юріті знають дві, а то й три іноземні мови, а рівень їх IQ - як мінімум 9 за 10-бальною шкалою.

За словами тренера, сек‘юріті президента тренуються щодня, а деякі для підтримки форми їздять на змагання, виступають під вигаданими іменами і займають перші місця.

Ця людина тренує охоронців Януковича

Також Волошин повідомив, що його учні охороняють Григорія Лепса й артистів "Студії 95-й квартал", тощо. Зокрема, наголошується, що учнем Волошина був і нинішній губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул.

"Шкода, що він не обрав спортивну кар'єру. З його даними він точно став би чемпіоном світу з рукопашного бою. Перед тренуванням він легко робив 1000 присідань і відтискався найбільше", - зазначив тренер.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів