Дочка Сумської зробить мамі онуків?

15 березня 2011, 14:37

Донька актриси Ольги Сумської Антоніна Паперна більше не буде займатись кар'єрою моделі і швидше народить сама, ніж отримає брата чи сестру.

Про це "Перша Віце-Міс Україна-Всесвіт-2009" розповіла "Gazeta.ua".

Перш за все, Тоня спростувала чутки, що її мама Ольга Сумська планує народити третю, а зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком другу спільну дитину.

"Чутка залишилася чуткою. Не сприймайте це серйозно. Бо мама вже хоче онуків більше, ніж свою дитину. Можливо, вона і стане бабусею через рік-два. Тим більше в неї є проблеми по здоров'ю, тому їй ризиковано народжувати маля", - зазначила Антоніна.


Нагадаємо, торік улітку Сумська не відкидала думку, що може народити знову.

За словами Паперної, мама для неї - перший порадник:

"Всі картини в моїх проектах я узгоджую з нею. Якщо вона скаже "ні", то все, тої картини не буде. Спокійно можу сказати, що мама - моя краща подруга. Жодній своїй подрузі я не скажу того, що скажу своїй мамі".

До речі, зараз Тоня активно зайнялася мистецтвом.

"Займаюсь серйозним ділом. Оскільки вчуся на мистецтвознавця-експерта, тому розвиваю себе в цьому напрямку. Скоро дебютую, як куратор. Це буде благодійна акція із зірками десь наприкінці цього місяця", - підкреслила вона.

"Модельна кар'єра вже в минулому. Не займаюсь цим вже рік. Чому? Бо в кожної моделі приходить момент в житті, коли вона розуміє, що це якось нецікаво. Я надивилась на всі ці Барселони, Мілани. Тому це пройдений етап у моєму житті", - зазначила Антоніна.

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів