"Син" Тараса Бульби пережив серцевий напад

15 березня 2011, 11:01

У 39-річного російського актора Володимира Вдовиченкова стався серцевий напад.

Про це пише "Комсомольська правда в Україні".

У неділю, 13 березня, під час вистави "Царське полювання", який йде на сцені театру Вахтангова у Москві, Вдовиченкову раптово стало зле.

"Володя під час другого акту раптом схопився за серце, зблід і захитався, наче п'яний", - розповіла партнерка актора по виставі Марія Аронова.


"Ми від переляку затамували подих. Але Володька мужньо переніс ситуацію. Як би йому не було важко, він дограв до кінця і навіть вийшов на поклони", - додала жінка.

Колеги Вдовиченкова викликали йому карету швидкої допомоги.

Медики, оглянувши Володимира, припустили, що різке нездужання він відчув через сильне нервове та фізичне виснаження, і що Вдовиченков потребує госпіталізації. Але актор від лікарні відмовився, сказавши, що відлежиться будинку.

Вдовиченкову не щастить

14 березня у Вдовиченкова були заплановані зйомки фільму "Одного разу в Ростові". Втім, як розповіла виконавчий продюсер картини Тетяна Прожика, їй зателефонував прес-секретар артиста і повідомив, що через погане самопочуття Вдовиченков не з'явиться на знімальному майданчику.

"У фільму складається якась незавидна доля. Ми повинні були відзняти ключові моменти за участю Вдовиченкова, які лишилися, а вони все відкладаються. Першого разу не вийшло у листопаді - через поранення Володі, тепер він не приїхав через нездужання. За злою іронією, дістатися Вдовиченкову до останніх епізодів ніяк не вдається", - зауважила виконавчий продюсер стрічки.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, у листопаді 2010-го року через скандальні розбірки на дорозі Вдовиченков отримав кулю з травматичної зброї

Володимир Вдовиченков відомий за ролями у таких картинах, як "Бригада", "Бумер", "Параграф 78", тощо. А у фільмі Володимира Бортка "Тарас Бульба" Вдовиченков зіграв старшого сина Бульби.

Фото з сайту prdisk.ru

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів