Цекало навчив дружину жорсткості, а доньку – впертості

15 березня 2011, 18:24

Шоумен та телеведучий Олександр Цекало розповів, як на нього впливає його дружина – сестра Віри Брежнєвої - Вікторія Галушка.

Артист, який незабаром святкуватиме своє 50-річчя, запевняє, що його кохана – нормальна сучасна дівчина, пише "Сегодня".

"Я прислухаюся до думки Віки як мінімум тому, що у неї дуже свіжий, незамулений погляд на все - адже вона нормальна сучасна молода дівчина. Причому мені важливіші Вікіни зауваження зі знаком мінус, ніж зі знаком плюс, тому що критика завжди корисна. Тим більше що Віка не просто моя дружина, вона моя муза, а як до муз не прислухатися?" - зауважив Цекало.

За словами Олександра, дружина нагадує йому, що потрібно снідати: "А то я встаю раніше і можу втекти, так нічого і не перехопивши".


"В одязі дружина теж допомагає, у неї все гаразд зі смаком. До речі, я от боюся помилитися, купуючи Віці щось без неї, а вона може беззастережно купити мені будь-яку річ, і все підійде", - похвалився шоумен.

До слова, наразі дружина Цекало весь час присвячує вихованню їхньої дитини та веденню господарства.

Цекало дослухається до коханої Галушки

"Плюс на ній же і будинок, який ми ніяк не можемо добудувати - з усіма виконробами, робітниками, малярами... У мене на це часу немає, а вона щодня їздить на будівництво. Це ж треба мужність мати, тож Віка і прикрикнути може, вже навчилася", - зауважив Сашко.

Цікаво, що жорсткості Віка навчилася саме у коханого чоловіка:

"Ну я не те щоб показував їй, як треба кричати. Просто пояснив, що іноді потрібно бути жорсткішим, щоб не сідали на голову".

А от донька Цекало та Галушки – дворічна Саша, взяла від батьків впертість.

"І мене ось що починає вже хвилювати - любить наша Саша перед дзеркалом покрутитися в новому платтячку. Їй лише два роки і чотири місяці, а в неї вже своя маленька гардеробна", - зізнався телевізійник.

Нагадаємо, до шлюбу з Галушкою Цекало багато років жив подружнім життям зі співачкою Лолітою Мілявською. Разом пара виступала як дует "Академія".

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів