Екс-чоловік Різ Візерспун хоче перевірити своє батьківство?

15 березня 2011, 13:03

Американський актор Райан Філіпп, який має двох дітей від шлюбу з зірковою білявкою Різ Візерспун, незабаром може стати татом утретє.

Одначе, подейкують, 36-річний актор все ж має намір зробити аналіз ДНК. Чоловік бажає переконатися, що модель Алексіс Кнепп у червні народить справді його дитину, пише "TMZ".

Аналіз Філіпп збирається зробити вже після народження малюка, аби не наражати його на небезпеку. Про це повідомили джерела, наближені до актора.

Чоловік не має наміру відмовляти у підтримці своєму рідному синові чи доньці.


"Райан не знає, чи він батько. Якщо таки він, то візьме на себе повну відповідальність за дитину", - повідомило джерело "US Magazine".

Колишня подружка Райана Філіппа зробить його татком?

"Він хороший хлопець. Йому подобається бути батьком, і він дуже серйозно ставиться до батьківства", - додав інформатор.

Нагадаємо, стосунки між Алексіс та Райаном не були тривалими. За різними даними, пара зустрічалася від кількох тижнів до кількох місяців та розлучилася у вересні минулого року.

За словами одних джерел, Кнепп, яка має вже дуже виразний животик, говорила, що її малюк саме від Філіппа. Як стверджують інші, жінка не називала імені щасливого татка.

Нагадаємо, від шлюбу з актрисою Різ Візерспун, який було офіційно розірвано у 2007-му році, Райан має 11-річну доньку Аву Елізабет та 7-річного сина Дікона.

Фото "Faded Youth Blog"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів