Лонгорія цілується з новим хлопцем та оплакує розбитий шлюб

15 березня 2011, 16:42

Актриса Єва Лонгорія, хоч і встигла близько заприятелювати з меншим братом Пенелопи Крус, все одно до кінця не оговталась після розлучення.

"Відчайдушна домогосподарка" зізнається, їй щоразу хочеться плакати, коли вона говорить про свій розбитий шлюб із баскетболістом Тоні Паркером.

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням на журнал "Allure".

"Мені потрібно знайти для себе новий спосіб життя, бо я не звикла мати (так багато вільного часу) – звикла сідати на літак та вирушати на баскетбольну гру... Щоразу, як я про це говорю, мені хочеться плакати. Це тяжко", - розповіла Єва.


"Я просто намагаюся пройти через це якомога більш гідно, без жодних драм", - пояснила вона.

Упоратися з тяжкими думками про крах сімейного життя акторці допомагає молодший за неї на 10 років красунчик Едуардо Крус, брат актриси Пенелопи Крус.

Фото із палким поцілунком новоспеченої парочки надрукував журнал "People".

Лонгорія та брат Пенелопи Крус, схоже, більше ніж друзі

Джерелам видання вдалося підгледіти за Євою та Едуардо під час їхньої зустрічі в одному з ресторанів Лос-Анджелесу. Зі слів інформаторів, захоплення Круса Лонгорією очевидне, молодик просто "не може відірвати від неї очей".

До слова, якраз у вівторок Єва Лонгорія святкує своє 36-річчя. День народження актриса вже встигла відзначити "наперед" – вечірка в стилі 1920-х років відбулася 12-го березня.

На "гангстерському" святі побували супермодель Гайді Клум та актриса, співачка й тусовщиця Кім Кардашян, пише "Just Jared".

Прінтскрін з сайту "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів