Чоловік Лонгорії знову "попалився" на sms та зібрався ділити майно?

22 листопада 2010, 12:19

Схоже, чоловік актриси Єви Лонгорії, який вже незабаром стане колишнім, писав sms-ки не лише її подружці Ерін Баррі.

Як стало відомо "The Sun", баскетболіст Тоні Паркер завалював "текстівками" і 19-річну Софію Егелер. Крім того, дівчина одержала і його фотографію "топлес" з грайливим приписом "Хочеш ще сексуальнішу?".

Із Софією чоловік познайомився у Лондоні під час спортивного шоу "Ultimate Fighting". Зі слів дівчини, Паркер одразу ж почав до неї клеїтися, а їй було й невтямки, чий це чоловік.

"Відповіді "ні" він не приймав, і говорив про те, як я йому подобаюсь", - пригадує Егелер, яка врешті капітулювала і прийняла запрошення на вечірку.


"О першій ночі я вирішила піти, але Паркер вийшов за мною надвір. Він благав мене повернутися до будинку, який, як він заявляв, належав йому. Я сказала ні", - розповідає дівчина.

Тоні Паркер зраджував Єві Лонгороії

Наступного ж дня, випросивши номер телефону Софії в одного з приятелів, Паркер заходився надсилати їй sms. Отримавши від спортсмена його напівоголене фото, дівчина всерйоз занервувала.

Паркер навіть спеціально завітав до міста, де живе дівчина, але Софія саме була зайнята з друзями, і зустріч не відбулася.

Телефонний флірт обірвався, коли Софія з новин дізналася про розлучення свого кавалера та відомої актриси.

"Коли я почула це, то не могла повірити. Яким йолопом треба бути, аби ризикувати всім (що в нього було) з нею?" - дивується дівчина.

Як відомо, на розлучення подала не лише ображена Лонгорія. Точнісінько те саме, зі свого боку, зробив і сам Паркер, повідомляє "TMZ".

Офіційною причиною розлучення чоловік назвав "розбіжності або конфлікт особистостей" та висловив сподівання, що "позивач та відповідач дійдуть згоди в питанні розподілу їхнього майна".

Зауважимо, що Лонгорія і Паркер свого часу підписали шлюбний контракт.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів