У Кортні Кокс і досі є почуття до її "незрілого" чоловіка

16 березня 2011, 10:48

Актриса Кортні Кокс "розучилася" ходити на побачення та ніяк не викине з голови свого майже колишнього чоловіка Девіда Аркетта.

46-річна зірка "Друзів" і досі має сильні почуття до батька своєї доньки, який нещодавно закінчив курс лікування від алкоголізму, пише "The Showbiz Spy".

"Я не знаю, що буде в майбутньому, гадаю, тому що я досі маю сильні почуття до Девіда… Я – його головна захисниця. Не можу нічого з цим вдіяти", - зізнається Кортні.

"Більшість чоловіків незрілі, хіба ні?...Якщо ви знаєте, хто Девід такий, то знаєте, які в нього прагнення, який він чесний та яке в нього велике серце… На Девіда не можна по-справжньому сердитися, бо він не зла людина", - говорить актриса.


Кокс не планує наново влаштовувати своє особисте життя, принаймні в найближчому майбутньому.

Кокс досі щось відчуває до Аркетта

"Просто зараз я не маю бажання (з кимось зустрічатися). Я не кажу "ніколи", просто це виглядає дивно. Я навіть не знаю, що відбуватиметься або як знайомитися з людьми. Мені не подобається ходити гуляти. Мені не дуже вдаються світські балачки… Я не люблю ходити на вечірки", - каже вона.

"У мене на лобі знак: вихід із соціального життя, вхід в ізоляцію", - жартує акторка.

Наразі "пріоритетом №1" для зірки є їхня з Девідом 6-річна донечка Коко. Нагадаємо, саме заради неї, аби дівчинка зростала в повній родині, Кортні буцімто вже й дозріла до того, аби дати другий шанс своєму шлюбу.

На початку березня ходили чутки, що подружжя знов оселилося разом. Щоправда, спати Девіда Кортні пустила лише до гостьової кімнати, пише видання.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів