Міка Ньютон отримала номер на "Євробаченні-2011"

16 березня 2011, 11:20

Співачка Міка Ньютон виступить під номером 6 у другому півфіналі міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2011".

Це стало відомо у вівторок під час жеребкування учасників, пише "ЛIГАБiзнесIнформ" з посиланням на "Deutsche Welle".

Наразі вже відомі також імена п'яти фіналістів конкурсу. Вони представляють країни, які є найбільшими донорами Європейської телерадіомовної спілки (EBU) - організатора конкурсу.

Так, переможниця 2010 року, співачка з Німеччини Лєна Майєр-Ландрут цього року знову братиме участь у конкурсі. У фіналі артистка вийде на сцену 16-ою з піснею "Taken by a stranger".


Тенору з Франції Аморі Васса і британському гурту "Blue", яких букмекерські контори й музичні критики згадують серед фаворитів, випали 11-й і 14-й номери відповідно.

Міка співатиме шостою

Виконавцям з Італії та Іспанії дісталися 12-й і 22-й номери.

Учасників фіналу з інших 38 країн Європи та з Ізраїлю буде обрано за підсумками двох півфіналів. Олексій Воробйов представить на конкурсі Росію вже в першому з них - 10 травня.

До слова, росіянин виступить під англійською версією свого імені Alex Sparrow з піснею "Get you". Цього ж дня у боротьбу під №4 вступить Вірменія, №18 - Азербайджан, №9 - Грузія і №17 - Литва.

Другий півфінал відбудеться 12 травня. У цей день серед інших на сцену вийдуть учасники з Білорусі (№16), Латвії (№17), Молдавії (№7), Україна (№6) та Естонії (№15).

Фінал "Євробачення-2011" пройде 14-го травня.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів