Монро з Корольовою обмінялися спиртним

16 березня 2011, 15:39

Травесті-діва Монро побувала у Москві побувала в гостях у співачки Наташі Корольвоої і придивилася до її чоловіка Тарзана.

"Моя близька подруга вже два роки працює у балеті Наташі Корольової. Місяць тому вона запросила мене на сольний концерт, я швиденько купила квитки і примчала до Москви, де залишилася на три дні", - розповідає Монро "E-motion".

Цю свою поїздку травесті називає феєричною. А надто, що після зйомок, Монро вдалося потрапити до Корольової додому.

"Наташа дуже ввічлива, відкрита, очі горять. Вона розуміє, з ким і як себе треба поводити, з ким можна розслабитися, посміятися і когось обговорити, вона теж не без гріха, але ні про кого Наташа не сказала погано. Корольова дуже приємна і прямолінійна, без завуальованих фраз. Мені дуже сподобалося, я провела приголомшливий вечір у неї вдома", - запевняє Монро.


Монро поїхала у гості до Наташі Корольової

За словами травесті, у Наташі та Тарзана чудова затишна квартира у новому будинку на Воробйових горах із шикарним видом з вікна.

"Корольова відмінно нас зустріла, найголовніше, в ній немає божевільної зірковості, хоча, коли треба, вона, звісно, її включає. На хвилиночку, Наташа Корольова - заслужена артистка Росії", - зауважує Монро.

За словами української артистки, у житті Наташа "дуже добре виглядає, частково завдяки чоловікові, який забороняє їй багато жерти".

"Корольова дуже приємна і прямолінійна, без завуальованих фраз"

"Тарзан справив найпозитивніше враження: галантний, вихований. Єдине, мені здалося, що зараз він поводиться так, ніби весь час знімається у рекламі, певне, це вплив професії", - каже Монро.

"Раніше я завжди думала, що їх об'єднує? Вона така хохлушечка, і він такий самець, із рури зліз. Але, дивлячись на них, розумієш, що у них ідеальний союз", - додає вона.

А наостанок Монро і Корольова обмінялися спиртними напоями. Наташа подарувала Монро диск сестри Русі, яка живе у Канаді, та пляшку полуничної горілки. А Монро, у свою чергу, подарувала кілька пляшок рожевого шампанського брют.

Монро зрозуміла, що Сергій Глушко, він же Тарзан (на фото), і Корольова - ідеальна пара

"Ми розсталися дуже й дуже тепло!" - зазначає травесті. Втім, обмінюватися контактами зірки не стали.

"Ні, я подумала, це зайве. Гадаю, ми ще обов'язково зустрінемося, тим більше, Наташа є у скайпі. Інтернет рулить!" - резюмує Монро.

Фото з особистого архіву Монро, "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів