Lady Gaga спатиме в яйці?

21 березня 2011, 17:03

Схоже, співачці Lady Gaga до вподоби почуватися гігантським пташеням, або ж зірка бажає щоранку повторювати свою епатажну появу з кокона-яйця на цьогорічній церемонії "Греммі".

Кажуть, що у своєму нью-йоркському помешканні зірка збирається встановити "яйцеподібне" ліжко, пише "The Showbiz Spy".

"Посудину в формі яйця виготовляють спеціально для неї. Вона зможе спати в ній замість двоспального ліжка", - повідомило джерело.

"Перебуваючи в яйці на сцені, вона відчула себе зовсім як удома – вона годинами займалася в ньому медитацією та сказала, що, коли вона там, то почувається в мирі", - розповів інформатор.


Lady Gaga вже вилазила з яйця, тепер вона у ньому спатиме?

Ремонт вартістю у 2 мільйони доларів, який затіяла у своїй домівці Lady Gaga, називають її "новим дитям". В оновлений інтер'єр впишуться екстравагантні сценічні костюми зірки, дещо з реквізиту та сувеніри – кістки, маски тощо.

Не так давно американська ікона стилю запевнила, що не має наміру нікуди переїздити з передмістя Нью-Йорку, де виросла, оскільки прагне "нормального" життя.

"Я досі живу там, де жила завжди. Досі зависаю та п'ю віскі в тих самих барах. Я й досі ходжу до того самого господарчого магазину", - поділилася артистка.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів