Брайан Адамс визнає батьківство, але має ще одну дівчину?

22 березня 2011, 10:11

Схоже, канадський музикант Брайан Адамс, якому в травні має народити первістка його асистентка, має ще одну дівчину. Подейкують, крім 31-річної вагітної Алісії Грімальді, у житті рокера є ще й 35-річна маркетолог Антонія Харрісон.

Алісія нібито мешкає разом із 51-річним рокером, Антонія ж супроводжує Брайана у поїздках на вікенд та ходить із ним по ресторанах.

Зі слів джерел, стосунки Адамса з Харрісон, яка займає керівну посаду в одному з підрозділів міжнародної агенції "Leo Burnet", тривають вже два роки.

Про це повідомляє "The Daily Mail".


"Не хочу зараз про це говорити", - відказала журналістам Антонія на запитання про Брайана Адамса та його асистентку.

Батько ж Алісії, відомий хірург Пітер Мартін Горт Б'юфорд Грімальді, навпаки, від коментарів не відмовився. Чоловік, який, до речі, носить титул маркіза, назвав доччину вагітність "фантастичною новиною".

"Це буде наш перший онук, звісно, ми щасливі за Алісію та Брайана… Я бачився з Брайаном багато, багато разів. Безсумнівно, він має великий фан-клуб, до якого входжу і я. Вони обоє дуже раді", - поділився Грімальді.

Однак на запитання, чи планують Алісія та Брайан одружуватися, майбутній дідусь відповів – "це особиста справа".

Свого часу Адамс запевняв, що шлюб його не цікавить. Втім, від батьківства музикант не відмовляється.

"Ми з Алісією Грімальді чекаємо дитину. Вона кілька років тому допомогла мені заснувати мій фонд, а тепер, схоже, "започатковує" сім'ю", - наводить слова рокера видання.

Фото "Reuters" з сайту therealtimer.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів