Рене Зельвегер відлякала коханця весільними планами?

22 березня 2011, 17:55

Актриса Рене Зельвегер мріяла вийти заміж за актора Бредлі Купера, що й стало причиною розставання зіркової парочки.

Принаймні так пояснюють нещодавній розрив Рене та Бредлі їхні друзі, пише "The Showbiz Spy" з посиланням на "Pop Eater".

"Коли вона закортіла отримати обручку, він просто не був готовий запропонувати їй це", - сказало джерело.

До слова, і у Купера, і у Зельвегер є досвід шлюбів. Так, Бредлі був одружений протягом чотирьох місяців із Дженніфер Еспозіто. Але у 2007-му пара розлучилася.


Рене ж пішла від чоловіка Кенні Чесні у 2005 році, назвавши причиною "шахрайство".

"Немає жодних сумнівів, що у них обох не було великого досвіду у шлюбі. Проте Рене була готова ще раз спробувати це з Бредлі", - розповів інформатор.

"Їй 41 рік і в неї є "Оскар". Вона починає замислюватися про дітей і сім'ю, у той час як Бредлі любить своє життя таким, яким воно є. Він витратив багато часу, щоб стати відомим актором, і він насолоджується всіма пільгами, славою і можливостями, які він отримав", - додало джерело.

Тож, схоже, бажання Рене про весілля не входило у плани Купера.

"Вони були такою класною парою, що ми всі в шоці (від їхнього розставання)", - зауважило джерело.

"Ми всі думали, що вони збираються бути разом назавжди, після того, як вони стали жити разом восени минулого року. Нам дійсно сумно", - додало джерело, наближене до акторів.

До слова, Рене дуже кохала Бредлі. Актриса навіть пропустила нагородження "Золотого глобусу" у січні цього року, аби бути разом з коханим після того, як помер його батько.

Фото itsnews2them.blogspot.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів