Lady Gaga закликала фанів поборотися за пісню про геїв

24 березня 2011, 16:56

Співачка Lady Gaga закликала своїх фанів у Малайзії до "мирних протестів", аби ті вибороли собі право слухати її пісню "Born This Way" без цензури.

Зірку обурило рішення радіо-босів країни глушити шумами в ефірі ті рядки композиції, де йдеться про геїв, пише "Ace Showbiz".

"Звісно, я не згодна з цим, інакше б я не включала б ці слова у пісню, яка, я була певна, потрапить до Топ-40 радіо. Що я б сказала молодим людям у Малайзії, які хочуть, аби ці слова лунали на радіо - це ваше завдання та ваш обов'язок як молоді, аби ваші голоси було почуто", - сказала Lady Gaga.

"Ви мусите робити все можливе, якщо хочете бути вільними у вашому суспільстві: ви маєте кричати, маєте не зупинятися, маєте протестувати, мирно. Я не вірю в насильство. Не вірю в негатив. Немає причини поводитися негідно. Ви просто маєте продовжувати боротися за те, у що вірите", - закликала артистка.


Для Lady Gaga це вже далеко не перша зустріч із цензурою. Зірка не може й перелічити, скільки разів представники телеканалів марно просили її вилучити якісь моменти з її відео.

"Якщо артисти постійно ліпитимуть, змінюватимуть та обмежуватимуть себе заради системи, тоді сам артист стане частиною системи. Я не хочу бути частиною системи. Хочу, аби система була частиною мене", - зазначила вона.

До слова, одним зі щасливчиків, кому все-таки вдалося досягти компромісу з норовливою Lady Gaga, є її тато.

Саме на його прохання зірка розміщує татуювання лише на лівій половині свого тіла, пише "Contact Music".

"Він (батько) попросив мене, аби я лишилася з одного боку трішки нормальною. Тому в мене є тату лише на лівому боці", - поділилася співачка.

"Гадаю, йому здається, що цей мій бік Мерилін Монро, а (лівий) бік – Іггі Поп", - зауважила зірка.

Фото "АР" з сайту article.wn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів