Різ Візерспун не покаже фанам фото з весілля?

25 березня 2011, 11:44

Актриса Різ Візерспун, яка незабаром вийде заміж за агента Джима Тота, не продаватиме ЗМІ весільних фото. Більше того, 35-річна наречена взяла "підписку" щодо цього й з усіх, хто задіяний у підготовці "польового" свята.

Про це повідомляє "Pop Eater".

"Усіх, кого найняли для планування та підготовки заходу, попросили підписати угоду про конфіденційність. Різ та Джим розуміють, що фанам буде цікаво, але вони вирішили зберегти своє приватне життя якомога більш приватним. Вона актриса, а не зірка реаліті-шоу", - розповів інформатор.

Наразі підготовка до весілля, яке нібито відбудеться вже цієї суботи, 26-го березня, йде повним ходом. На фото, які вдалося зробити папарацці, видно, що на території ранчо Візерспун вже звели великий білий намет.


Різ та Джим

"Різ щаслива, як ніколи… Не лише вона одержує чоловіка, а й її прекрасні діти одержують нового батька", - розповів приятель актриси.

"Джим чудовий хлопець, який усвідомлює, що отримує цілу сім'ю. Він любить її дітей як своїх власних та не може дочекатися, аби врешті назвати Різ своєю дружиною", - повідомив друг нареченого.

Нагадаємо, дітлахи Візерспун – Ава Елізабет та Дікон – незабаром можуть отримати не лише ще одного татка, а й братика чи сестричку. Дитину, батьком якої, ймовірно, є екс-чоловік Різ, актор Райан Філіп, у червні має народити його колишня подружка.

Завести третього малюка від Джима Тота начебто не проти й сама Різ Візерспун.

Фото thestate.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів