Принц Вільям та Кейт Міддлтон підписали шлюбний контракт?

25 березня 2011, 16:45

За місяць до весілля британський принц Вільям та Кейт Міддлтон, схоже, вирішили підписати шлюбний контракт.

Якщо вірити порталу "Luxist", усі подробиці договору парочка тримає у таємниці.

Однак юристи з лондонської фірми "Spirs" розповіли журналістам, що ж може бути в шлюбній угоді Кейт і Вільяма.

"Добре підготовлена конфіденційність угоди є ключовим пунктом", - так відомий британський адвокат Джеймс Стюарт пояснює небажання королівського двору розголошувати положення шлюбного контракту.


"З огляду на історію розлучень в королівській сім'ї вони хочуть переконатися, що контракт забезпечить фінансову впевненість, так само як і приватне життя і питань щодо порушення довіри", - зауважив адвокат.

Швидше за все, у шлюбному договорі принца та його нареченої прописано, що Кейт немає права давати нескромні інтерв’ю. Інакше Міддлтон змушена буде заплатити "певний грошовий штраф", вважає адвокат.

Окрім шлюбного контракту Вільям має встигнути до весілля ще кілька справ. Так, подейкують, принц збирається взяти кілька уроків з поцілунків, пише "The Telegraph".

Навчатиме Вільяма мудрощам цілування його улюблена няня Шань Ледж-Бурк. Так, жіночка радить принцу завжди цілувати дружину перед сном.

Нагадаємо, весілля Вільяма та Кейт Міддлтон відбудеться 29-го квітня. До слова, вже за кілька годин після церемонії усі охочі зможуть побачити на iTunse як все відбувалося, пише "ВВС".

А за кілька тижнів у продаж надійде диск з усіма піснями, які були виконані на королівському весіллі.

Фото "АР" з сайту "The Guardian"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів