Принц Вільям визначився з датою весілля

23 листопада 2010, 14:48
Спадкоємець британського престолу принц Вільям та його наречена Кейт Міддлтон визначилися з датою свого весілля.

Парочка обміняється обручками 29-го квітня 2011-го року, повідомляє "The Daily Mail" з посиланням на офіційні джерела з королівської родини.

Місцем проведення гучного весілля обрано Вестмінстерське абатство, де можна розмістити близько двох тисяч гостей.

На думку Кейт і Вільяма, незважаючи на величезні розміри, абатство має затишні місцинки, зокрема каплицю.

Подейкують, наречені планують "дуже традиційну" церемонію, щоб показати Британію в її кращих проявах. Закохані також хочуть запросити до абатства якомога більше людей.


Окрім цього королівське сімейство прагне створити атмосферу вуличного свята. Тож громадські гуляння на честь молодят відбуватимуться і на Парламентській площі, і на прилеглих вулицях.

До слова, одруження Вільямам поприпадає на п'ятницю. Тож на Великобританію чекають довгі вихідні. У палаці підтвердили, що 29-го квітня буде організовано спеціальний "Святковий день", щоб провести "національне свято".

Кажуть, Кейт Міддлтон мріяла про принца Вільяма ще задвого до їхнього знайомства

Дата весілля принца вже схвалена британським прем'єр-міністром і чиновниками. Вже навіть розсилаються запрошення главам держав. Зокрема, президенту США Бараку Обамі та президенту Франції Ніколя Саркозі.

Як зазначає видання, серед інших місць для весілля розглядався також собор Святого Павла. Саме там у 1981-му році одружилися принцеса Діана та принц Чарльз.

Королівська родина та сім'я мультимільйонера Міддлтон вирішили розділити порівну усі витрати на весілля.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон та принц Вільям зустрічаються з 2001-го року. Однак лише нещодавно парочка оголосила про свої заручини.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів