Моїсеєв вибачився перед Гурченко

28 березня 2011, 16:39

Російський співак Борис Моїсеєв, який наприкінці минулого року пережив інсульт, попросив вибачення у Людмили Гурченко, з якою у нього був затяжний конфлікт.

"Я знаю, як сьогодні важко Людмилі Марківні. Так сталося, що нам обом одночасно випали випробування. Сьогодні я прошу вибачення у цієї великої актриси. Тепер вже неважливо, хто першим і кого образив. Головне інше - усвідомлення того, що життя таке коротке! І в цьому житті не повинно бути місця для докорів і образ. Людмило Марківно, я бажаю Вам якнайшвидшого одужання. Пробачте мене за все ", - звернувся Моїсеєв до актриси в інтерв'ю журналу "Viva!".

Конфлікт між співаком і артисткою трапився восени, перед ювілеєм Гурченко. Людмила Марківна на всю країну в ефірі "Першого каналу" нецензурно послала Бориса.

"Я врятувала його у свій час від безвісності! Він же пропадав! У нього зовсім не було зборів! А Моїсеєв мене зрадив!" - не приховуючи обурення, заявила Гурченко.


Співак у свою чергу відповів Людмилі Марківні зворотним нецензурним посилом.

"Це я її врятував! З глузду з'їхала? Я підняв її! Я зробив так, щоб її не прибило творчою кришкою труни!" – заявив він в інтерв'ю журналу "Тайны звезд".

Та, оговтавшись від інсульту, Моїсеєв вирішив, що настав час покаятися, і вибачився перед Людмилою Марківною за свої слова.

"Коли я прокинувся в лікарні, перше, що я подумав: "Я живий! Я не помер! Як же здорово". Мене мучив дикий головний біль, я не відчував лівої руки і погано бачив. Я не міг зрозуміти: За що? За який вчинок мені дали це випробування? Чому я лежу в реанімації, весь в трубочках і крапельницях? За що мене позбавили найголовнішої моєї любові – сцени? Адже сцена - це все, що є в моєму житті. Я безумовно грішний перед Богом, але чистий перед людьми!" - переконаний Моїсеєв.

"І я досі прошу пробачити мене долю і велику актрису Людмилу Марківну Гурченко", - додав він.

Фото "NewsMusicRu" та kinovison.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів