У Кейт Міддлтон "відкопали" зв'язок з екс-чоловіком Мадонни

31 березня 2011, 12:58

Наречена принца Вільяма Кейт Міддлтон дізналася про усі свої родинні зв'язки.

Виявляється, Кейт є дальньою родичкою першого президента США Джорджа Вашингтона та колишнього чоловіка Мадонни Гайя Річі, пише "CNN".

Згідно з дослідженням генеалогічного дерева, проведеного Історичним генеалогічним товариством Нової Англії, Міддлтон є родичкою знаменитого політичного діяча Вашингтона у сьомому поколінні.

Окрім цього, Кейт має родинні зв'язки з іншими американськими діячами. Зокрема, коріння коханої Вільяма веде до американського адвоката і поета Френсіса Скотта Кі. Останній є автором гімну США.


У Кейт Міддлтон знайшлося купа відомих родичів

Також у родичах Міддлтон значаться американський першопрохідник та дослідник Льюс Меррівезер, генерал Другої світової війни Джордж Сміт Паттон та комедійна актриса та телеведуча Еллен ді Дженерес.

З'ясувалося також, що колишній чоловік Мадонни режисер Гай Річі є її кузеном.

Та найцікавіше, що Кейт має кровні зв’язки зі своїм майбутнім чоловіком, оскільки їхні родини походять від короля Едуарда I.

Нагадаємо, весілля Кейт та Вільям призначене до 29-го квітня. Ще наприкінці минулого року Міддлтон заявила, що не займатиметься з коханим сексом до весілля. Мовляв, таким чином Кейт хоче зробити першу шлюбну ніч особливою.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів