Нові тенденції ювелірних брендів: Жаба не душить!

5 квітня 2011, 12:00

Цьогорічна головна ювелірна виставка, яка нещодавно пройшла у Мюнхені, ще раз підкреслила: трендом весняно-літнього сезону стала анімалістична тематика. У її основу лягли феєричні казкові мотиви та тісний зв'язок із живою природою.

На противагу світу, який стає дедалі агресивнішим, відомі ювеліри створили колекції, сповнені водночас чарівності, фантастичності та яскравого епатажу. Найрізноманітніші прикраси – від підвісок до сережок – декоровані ефектними фігурками жаб, стильних песиків, милих кроликів і ніжних ведмежат.

Прикраси декоровані ефектними фігурками жаб, стильних песиків, милих кроликів і ніжних ведмежат.

Та ювелірні витончені "звірята" не нагадують дитячі іграшки. Коштовні прикраси з золота та срібла інкрустовані розкішним дорогоцінним камінням, перлами та емаллю надають ювелірнім виробам особливого шику та привабливості. А насичені кольори – це саме те, чого прагнуть всі модниці у весняно-літній сезон.

Коштовні прикраси з золота та срібла інкрустовані розкішним дорогоцінним камінням, перлами та емаллю

Колекції, які вражають своєю ефектністю і неординарністю, були представлені найвідомішими брендами ювелірного світу: Magerit, Cartier, Stenzhorn, Thomas Sabo, Capolavoro, Carrera y Carrera, Chopard.


Колекції, які вражають своєю ефектністю і неординарністю, були представлені найвідомішими брендами ювелірного світу

Ювелірні майстри у своїх колекціях сповна вдовольнили смаки найвибагливіших прихильників яскравого стилю.

Водночас їм вдалося повністю змінити значення виразу "жаба душить". Саме ця феєрична фігурка стала трендовою річчю, яка додасть до вашого образу неповторності та продемонструє, що ви - у мейнстрімі моди!

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів