Екс-лідер "Oasis" після двох дітей дозрів до шлюбу

5 квітня 2011, 16:25

Колишній гітарист та автор пісень гурту "Oasis" Ноель Галлахер та його подружка Сара МакДональд вирішили одружитися.

Парочка, яка має двох спільних синів, збирається оформити стосунки влітку цього року, пише "The Sun".

Ноель та Сара познайомилися ще у 2000-му році в одному з нічних клубів. За майже 11 років стосунків закохані встигли народити двох синів – Донована та Сонні Патріка.

І от нарешті один з братів Галлахерів зважився повести кохану під вінець. Друзі музиканта шуткують, що Ноелю знадобилося небагато часу, аби накопичити важко зароблені гроші, щоб купити Сарі величезну каблучку з діамантом на мотузці.


Цікаво, що пропозицію руки і серця екс-учасник "Oasis" зробив ще в жовтні минулого року – у день народження Сари.

Ноель та Сара вирішили сходити під вінець

"Вони жили як подружжя протягом багатьох років. Але тепер у них повноцінна сім'я. Тож Ноель подумав, що зараз вдалий час для романтичної події", - розповіло джерело, наближене до зіркової парочки.

"Вони шалено люблять одне одного і проводять весь свій час разом без усіляких суперечок. Вони ідеально підходять одне одному", - додав співрозмовник.

Нагадаємо, Ноель - старший з братів Галлахерів. Він разом з братом Ліамом у 1991-му році заснували бріт-поп гурт "Oasis".

Однак у жовтні 2009-го року було оголошення, що колектив припиняє своє існування. Причиною "смерті" гурту стало непорозуміння між братами-музикантами.

Фото thisislondon.co.uk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів