Брітні Спірз рознесло від депресії та фастфуду?

11 квітня 2011, 09:55

Подейкують, співачка Брітні Спірз вже досягла своєї максимальної ваги – близько 68 кілограмів. Артистка стрімко гладшає, бо заїдає свою депресію фастфудом та запиває алкоголем.

Про це повідомляє "The Showbiz Spy" із посиланням на "National Enquirer".

"Лише за 6 місяців Брітні з 53,5 стала важити близько 68 кілограмів, більше ніж будь-коли", - стверджує джерело.

Причина, на думку інформатора, полягає в ліках, які вживає співачка, аби подолати депресію, яка знову на неї навалилася. Пігулки допомагають Спірз бути сконцентрованою та тримати свої емоції під контролем, але й розпалюють її апетит.


"Депресія Брітні посилилася в останні шість чи сім місяців, і вона п'є алкоголь та вживає нездорову їжу, аби впоратися (з нею), налягає на бургери й тако, газовані напої з високим вмістом цукру, чіпси та кавові напої", - каже співрозмовник видання.

Нагадаємо, незабаром на співачку та її рідню чекає судовий процес. Позиватися до зіркової родини має намір екс-менеджер артистки Сем Лютфі, якого обурило те, яким його змалювала мама Спірз у своїй книжці.

Чоловік, якому в 2008-му році суд заборонив наближатися до Брітні, збирається офіційно спростувати твердження Лінн Спірз, що він наркотиками намагався довести її доньку до коми та фактично "тримав її у заручницях".

Фото "Reuters" з сайту emirates247.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів