Холлі Беррі була ідіоткою, а тепер живе подвійним життям

11 квітня 2011, 13:45

Акторці Холлі Беррі ніколи не щастило з чоловіками. Вона переконалася, що не створена для традиційного шлюбу, не переймається через свій вік та живе "подвійним життям".

44-річна "Жінка-кішка" гадає, якби вона раніше збагнула, що шлюб – це не для неї, це заощадило б їй купу часу та вберегло б від страждань.

Фрагменти інтерв'ю Беррі наводить "The Sun".

"Коли йшлося про кохання, я завжди робила неправильний вибір. Я була ідіоткою", - зізнається актриса, за плечима в якої два невдалі офіційні шлюби.


Причини свого "безталання" в особистому житті Холлі вбачає у відсутності "хорошої рольової моделі", адже її власний батько покинув сім'ю, коли акторка ще була малою.

"Якби в моєму житті, коли я зростала, був хороший батько, я не думаю, що я наробила б стільки помилок. Я б не губилася в коханні", - каже вона.

У підлітковому віці в Холлі діагностували діабет, але вона ніколи ні на що не скаржилася.

"Моя мати, Джудіт, вона біла англійка – з Ліверпуля. Вона змалку навчала мене: "Якщо можеш бути хорошим лузером, зможеш бути хорошим переможцем". Ці слова засіли в мені на багато років, це те, чого я навчилася в підлітковому віці", - згадує вона.

Стикаючись із проявами расизму в школі, де вона була однією з дуже небагатьох темношкірих учениць, Холлі стала справжнім бійцем, повсякчас доводячи, що досить гарна та досить розумна.

Старіння, яке так лякає багатьох голлівудських актрис, Беррі не бентежить. На свої 40 років вона геть не почувається.

"Казали, що (з віком) стане важко одержувати ролі, що бізнес занепадає. Я цього не відчуваю. Половину моєї кар'єри – останні 20 років – я витратила на боротьбу за місце для кольорової жінки. Тож знайти місце в мої 40 вже не видається таким складним", - говорить актриса.

"У мене подвійне життя – моє домашнє життя, якого ніхто не бачить та про яке ніхто не знає, та моє акторське життя. Гадаю, що всі ми, ідучи на роботу, "надягаємо" одне лице. Але ми різні вдома, з партнером чи дітьми", - розповідає вона.

Перебуваючи вдома, блискуча кінозірка ніколи не робить макіяжу. Замість вишуканої зачіски Беррі надає перевагу бейсбольним кашкетам.

Нагадаємо, свою єдину дитинку – донечку Налу – Холлі народила в 2008-му році від манекенника Габріеля Обрі. Однією з причин розриву цієї пари, яка нещодавно почала з'ясовувати стосунки в суді, називали Габріелеву безініціативність та неуспішність.

Подейкують, новим коханням зірки став її колега, французький актор Олів'є Мартінез, від якого Беррі не проти народити ще.

Фото "АР" з сайту en.terra.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів