Колишню "Міс Росія" знову судитимуть за наркотики

13 квітня 2011, 12:05

Влада США звинувачує власницю титулу "Міс Росія-1998" Ганну Малову у зберіганні наркотиків.

Колишня російська модель була викрита при спробі використати крадені рецептурні бланки для отримання болезаспокійливих і інших нарковмісних препаратів в аптеках Нью-Йорка.

У манхеттенському суді Маловій пред'явили список попередніх звинувачень по 44 епізодам, що включає дрібну крадіжку, підробку документів і незаконне зберігання облікових препаратів.

Однак росіянка відмовилася визнати себе винною за всіма звинуваченнями, пише "ВВС".


На думку нью-йоркського відділення спеціальної прокуратури з боротьби з наркотиками, Малова щонайменше 11 разів підробляла рецепти для отримання болезаспокійливого препарату "Вікодин" і заспокійливого засобу клоназепама, яке продається в аптеках під торговою маркою "Клонопін".

При цьому, як стверджує слідство, колишня "Міс Росія" використовувала бланки рецептів, викрадені у кабінетах двох психіатрів, у яких вона була на прийомі.

"Міс Росія-1998" знову попалася

Нагадаємо, у 2010-му році Ганну Малову вже заарештовували за аналогічні звинувачення.

Цього ж разу прокуратура по боротьбі з наркотиками вийшла на росіянку, коли один з психіатрів повідомив в поліцію про зникнення рецептурних бланків.

Цікаво, що ще до нинішніх звинувачень Малова почала серйозний курс лікування від наркозалежності.

Щоправда, колишня переможниця конкурсу краси може уникнути кримінальних звинувачень і потенційного тюремного ув'язнення і замість цього пройти курс примусової реабілітації від наркотиків під контролем суду.

Принаймні, 12-го квітня суддя погодився дозволити Маловій пройти медичний огляд.

"Міс Росія-1998" Ганна Малова не має американського громадянства і, якщо звинувачення з неї не будуть зняті, то жіночку можуть вислати з країни.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів