Шарліз Терон вміє майструвати наркоманські пристрої?

21 квітня 2011, 13:18

Час від часу покурити марихуани – таку слабкість визнають за собою чимало знаменитостей. Зокрема, не з чуток знають, що таке травичка, такі зірки як Камерон Діаз, Джастін Тімберлейк, Lady Gaga та Вупі Голдберг.

Перелік "зіркових курців" представляє видання "Hollyscoop".

У 2006-му році, даючи інтерв'ю журналові "Rolling Stone", співак Джастін Тімберлейк не лише не приховував, що не цурається марихуани, а й покурив її в компанії одного з авторів видання Остіна Скеггса.

"Повірити не можу, що я забув, як це весело", - зізнався Тімберлейк, коли інтерв'юер почастував його цигаркою, привезеною з Голландії.


Зірка "Янголів Чарлі" Камерон Діаз нещодавно розповіла, що познайомилася з марихуаною ще у школі. Її "драг-ділером" був нині відомий репер Снуп Доггі.

Діаз також була "прихильницею" марихуани

Кіноактрису Шарліз Терон у 2002-му році впіймали за курінням саморобного "яблучного кальяну". Це був так званий "студентський" пристрій для куріння марихуани – робиться він із яблука та звичайної кулькової ручки.

"Мені подобається курити марихуану й я не бачу в цьому жодної шкоди", - свого часу відверто повідомила найбажаніша холостячка світу Дженніфер Аністон.

Американському акторові Метью МакКонахі довелося побувати за ґратами за зберігання зілля. Зірку стрічки "Кохання та інші неприємності" заарештували в 1999-му році в Остіні, штат Техас.

Сусідам Метью дошкуляв шум, та коли за їхнім викликом прибули правоохоронці, то побачили голого актора, який танцював та бив у барабани-бонго. Причину таких веселощів поліцейські зрозуміли, коли знайшли в помешканні МакКонахі травичку.

Темношкіра актриса Вупі Голдберг нещодавно зізналася, що перед своєю промовою на церемонії "Оскар" 1991-му році вона курнула марихуани.

Вупі Голдберг ходила на "Оскар" накуреною

"Я час від часу курю цигарки та траву, тож такі в мене звички. Гадаю, я маю розслаблятися", - сказала вона.

Епатажна співачка Lady Gaga не приховує, що час від часу дозволяє собі вживати кокаїн. Не відмовляється вона й від марихуани.

"Я досі курю багато трави, коли пишу музику", - зізналася артистка.

До списку любителів зілля потрапив і 65-річний американськи актор Стів Мартін, відомий за кінофільмами "Батько нареченої" та "Рожева пантера".

"Я звик курити марихуану. Але скажу вам дещо: я курю лише пізно ввечері. Ну, іноді рано ввечері, але зазвичай пізно ввечері або посеред вечора. Лише рано ввечері, посеред вечора та пізно ввечері. Іноді рано по обіді, серед дня та пізно по обіді. Ну, час від часу раннього чи пізнього ранку. Але ніколи на присмерку", - поділився він свого часу.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів