"Будулая" прооперували

27 квітня 2011, 10:26

Зірку фільмів "Циган" та "Повернення Будулая" Міхая Волонтіра прооперували в одній з лікарень Москви, повідомляє "Комсомольская правда".

Молдавському акторові знадобилося хірургічне втручання через ускладнення цукрового діабету

"Операція пройшла успішно. Ми дуже сподіваємося, що Міхай повернеться на нашу сцену якнайшвидше. Це дуже сильна духом людина", - розповів близький друг Волонтіра.

Діагноз - цукровий діабет - Міхаю Волонтіру, який прославився роллю цигана Будулая, медики поставили багато років тому.


Актор тримався скільки міг, продовжуючи грати у невеликому театрі провінційного молдавського містечка Бельці. Та свій 77-й день народження в березні він зустрів на лікарняному ліжку. Цукровий діабет дав серйозні ускладнення на ноги.

Міхай Волонтір рятується від діабету

Кілька років тому це захворювання вразило очі Будулая. Волонтір ледь не осліп, але завдяки пітерським лікарям, партнерці по фільму "Циган" Кларі Лучко та журналістам, які зібрали кошти на операцію, акторові змогли врятувати зір.

Днями Міхая Волонтіра, який страждав через нестерпний біль у ногах, привезли до Москви.

Для операції знадобилися гроші. На допомогу прийшли колеги-актори з Московського академічного театру імені Маяковського. Колеги Волонтіра зіграли виставу, всі кошти від якої пішли на лікування актора.

Фото poetree.rpod.ru

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів