Яворівський написав про "найдовшу ніч" Януковича та Тимошенко

4 травня 2011, 12:19

Депутат від Блоку Юлії Тимошенко, голова спілки письменників Володимир Яворівський написав повість про Віктора Януковича, Юлію Тимошенко та Віктора Ющенка.

Творіння, яке має назву "Найдовша ніч президента", незабаром має побачити світ, пише "Gazeta.ua".

"Через тиждень-два повість вийде у видавництві "Український письменник". Вона невелика - всього 90 сторінок. Проте у ній чітко проглядаються образи Юлії Тимошенко, Віктора Ющенка, Віктора Януковича. Думаю, навколо неї буде багато пристрастей", - розповів Яворівський.

"В нас є сільська, інтелігентська проза. А от прози політичної на такому рівні, щоб проглядалися певні прообрази, не пригадую. У передмові написав: "Я знаю, що вам хочеться впізнаванності. Одначе застерігаю: все тут вигадано. Документальний тільки факт президентських виборів". Хоч читачі там і пізнаватимуть наших політиків, це не має юридичної сили, щоб притягти мене до відповідальності", - додав він.


Яворівський написав повість про Януковича і Тимошенко

Над повістю "бютівець" працював 4 місяці.

"Доводилося писати вночі, бо не мав можливості працювати, як раніше. Тоді я писав цілими днями. Зачинявся у своїй хаті у селі і починав працювати. Тепер не маю на це часу. Є проблеми у Спілці, треба з'являтися на засідання Верховної Ради, працювати у комітеті", - зауважив Яворівський.

За словами депутата, перші читачі схвально відгукнулися про повість.

"Повість прочитали Олена Бондаренко з фракції "БЮТ", Анатолій Дімаров, Олександр Турчинов. Від них отримав теплі і схвальні відгуки. Анатолій Дімаров навіть написав про свої враження на останній сторінці рукопису", - наголосив Яворівський.

Фото mynews-in.net

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів