Міку Ньютон "послали" з миром

10 травня 2011, 11:55

Представниця України на "Євробаченні-2011" Міка Ньютон отримала звання посла миру, пише "ТСН".

Міку Ньютон призначили послом миру. Таке щастя, на думку такої собі Ради Міжнародного комітету захисту прав людини, співачка заслужила своєю роботою у сфері захисту прав дітей, волонтерством та активною благодійною роботою з дитячими будинками.

А за те, що "посол Міка" покращуватиме імідж України на міжнародній арені, на її підтримку мають посипатися СМС. До цього закликав усіх закордонних українців та партнерів організації у Європі голова Міжнародного комітету Ігор Данилов.

"Мільйони українців, які проживають у Європі повинні підтримати Україну на "Євробаченні-2011". 12 травня ми побачимо виступ Міки Ньютон в Дюссельдорфі. Давайте своєю підтримкою допоможемо їй гідно представити Україну в Європі", - заявив Ігор Данилов у відкритому листі до закордонних українців.


Міку Ньютон ця новина застала після другої репетиції.

"Як член Міжнародного комітету захисту прав людини я добре знайома з його діяльністю і сама беру активну участь у його заходах. Для мене велика честь отримати таке високе звання, але не менш значимою для мене є інша нагорода - вдячні посмішки хворих і одиноких діток, які позбавлені радості сімейного спілкування", - відреагувала Ньютон на новину.

Фото "Main People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів