Екс-чоловік Бріджит Бардо застрелився

10 травня 2011, 15:29

Колишній чоловік французької кіноактриси Бріджит Бардо, німецький мільярдер, фотограф і онук засновника автомобільної марки Opel Адама Опеля Гюнтер Закс зчинив самогубство.

Відомий колекціонер творів мистецтва і друг художника Енді Воргола пішов з життя у суботу 8-го травня. На момент суїциду Заксу було 78 років, пишуть зарубіжні ЗМІ.

Чоловік застрелився у своєму маєтку на курорті Гштад у Швейцарії, пише "Le Figaro" із посиланням на німецьке видання "Focus".

Онук засновника автомобільної марки Opel Гюнтер Закс застрелився, щоб не мучитися більше

За словами сім‘ї Гюнтера Закса, чоловік страждав на невиліковне захворювання, яке носило незворотний характер. Судячи з усього, хвороба мучила Закса, а подеколи він повністю втрачав контроль над собою і своїми діями.


Як пише "The New York Times", мільярдер залишив передсмертну записку, у якій написав:

"Втрата контролю над власним життям стала тією принизливою обставиною, із якою я вирішив рішуче покінчити".

Гюнтер Закс був третім з чотирьох чоловіків легендарної французької акторки Бріджит Бардо. За кілька годин після їхньої зустрічі він піднявся у небо на гелікоптері і розкидав сотні червоних троянд над відомим будинком ББ на Лазуровому узбережжі "Ля Мадраг".

Гюнтер Закс і Бріджит Бардо були у шлюбі три роки, але теплі стосунки пронесли крізь життя

Вже за кілька тижнів, 14 липня 1966 року, пара таємно побралася у Лас Вегасі. Втім, три роки по тому, 1 жовтня 1969 року Закс і Бардо розлучилися.

За кілька місяців після розлучення з секс-символом французького кінематографу Закс одружився знову. Цього разу його обраницею стала шведська модель Мір‘я Ларсон. Цей шлюб тривав аж до самої смерті мільярдера. У пари народилося двоє синів: Крістіан та Александер.

Шведська модель Мір‘я Ларсон стала третьою і останньою дружиною мільярдера

Ще один син Закса залишився від його шлюбу з Анн-Марі Форе (Anne-Marie Faure). Перша дружина мільярдера трагічно загинула а автомобільній катастрофі у 1958-му році, після 3 років шлюбу.

Фото AP з сайту news.orf.at

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів