Бехкеми та дружина принца Вільяма стали найгарячішими в Британії

11 травня 2011, 12:15

Найгарячіших британців сьогодення вирішило перелічити видання "US Magazine". До Топ-16 "Hot Brits" потрапило подружжя Бекхемів, новоспечена герцогиня Кембріджська, її сестричка Піппа та обидва принци, а також красунчик-вампір Роберт Паттінсон.

27-річну Філіппу Шарлотту Міддлтон у родині кличуть просто Піппа. Нещодавно весь світ побачив її в ролі подружки нареченої на весіллі принца Вільяма, а ще в 2008-му році журнал "Tatler" назвав її "Холостячкою з вищого світу №1".

До слова, кавалера для Піппи вже підшукали користувачі Facebook, зауважує видання. На їхню думку, дівчині був би до пари принц Гаррі, який також є в нинішньому списку. Щоправда, тут стає на заваді білявка Челсі Дейві, з якою юний плейбой досі остаточно не розлучився.

Філіппа Шарлотта Міддлтон або ж просто Піппа

Кетрін Міддлтон та її чоловік принц Вільям також потрапили до Топ-16. Нагадаємо, до найгарячіших жіночок планети юну герцогиню нещодавно зарахував і чоловічий журнал "Maxim".

Коли "нечупара" Роберт Паттінсон вперше приїхав до Лос-Анджелесу, то казав жартома, буцімто вчився й школі разом із принцом Вільямом. Насправді ж він має відношення до геть іншої аристократичної родини. Нагадаємо, торік експерти з генеалогії породичали Роба з трансільванським правителем Владом ІІІ Дракулою.

Кумедно, але в одну компанію з цим "вампіром" потрапила акторка Кейт Бекінсейл, що зіграла відважного борця з кровопивцями у фільмі "Ван Хелсінг".

Кейт Бекінсейл у ТОП-16

"Гарячою штучкою" видання вважає актрису Сієнну Міллер, хоча й підпускає шпильку – мовляв, білявка більше відома завдяки її згаслому романові з Джудом Лоу, ніж своїм ролям у кіно.

Зірки "Поттеріани" Деніел Редкліфф та Емма Уотсон також серед найгарячіших. Нагадаємо, Емма також має звання настильнішої жінки Британії, а Деніела визнали своїм героєм представники секс-меншин.

До списку також увійшли співачка Шеріл Коул, "вагітне" подружжя Бекхемів, актори Алекс Петтіфер та Ендрю Гарфілд, зірка "Початку" Том Харді та актриса Кіра Найтлі.

Фото "Reuters" та "АР"

IDEALMEDIA