До принца Гаррі повернеться колишнє кохання?

31 січня 2011, 11:36

Одруження британського принца Вільяма може посприяти особистому щастю його меншого брата.

Подейкують, на королівське весілля 29-го квітня прибуде колишня дівчина 26-річного принца Гаррі – білява уродженка Зімбабве Челсі Дейві.

Попри те, що у 2010-му році парочка вкотре розбіглася, і Челсі поїхала з Британії, якась іскра між цими двома все ще жевріє, пише "The Daily Mail".

"Якщо вона повернеться до Об'єднаного Королівства, вона знову зійдеться з Гаррі. Вони досі люблять одне одного та завжди лишають милі повідомлення одне одному в Facebook", - повідомив один з друзів дівчини.


Челсі Дейві знову буде з принцем?

Навіть попри наявність у Челсі "тимчасового" приятеля, із яким вона проводить чимало часу, в серці дівчини й досі залишається Гаррі, не сумніваються друзі.

"Справжнє кохання Челсі – це Гаррі, який відчайдушно сумував за нею, доки вона подорожувала. Ми ніколи не виключали можливості (їхнього) примирення", - додало джерело.

25-річна Дейві півроку подорожувала Африкою, тепер у її планах відвідати Австралію. Втім, кар'єру дівчина має намір будувати саме у Британії. На молодого спеціаліста вже чекає місце у відомій юридичній компанії, на роботу Челсі має вийти у вересні.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів