Зірку "Бідної Насті" "нагріли" на 15 мільйонів

11 травня 2011, 16:22

Російський актор Антон Макарський та його дружина Вікторія стали жертвами шахраїв.

Із зіркового подружжя викачали гроші та залишили без даху над головою: будинок, який звели на замовлення подружжя, перебуває в аварійному стані й підлягає знесенню.

Макарські стали жертвами шахраїв

Макарські зводили будинок неподалік від Москви. Через постійну зайнятість Антона на зйомках заміським житлом опікувалася його жінка Вікторія.

Саме вона створила проект будівлі, затвердила його в архітектурному бюро і уклала договір з будівельною фірмою, пише "Экспресс-газета".


"Мене обманювали від початку до кінця. Я помічала крадіжки, але мені радили не міняти будівельників: мовляв, а хто не краде?!

У мене з ними був контракт, і я перебувала у цілковитій впевненості, що компанія відповідає за свої дії перед законом", - розповіла Віка.

Та побудований будинок не прийняла архітектурна комісія.

"Через порушення будівельних норм все руйнується. Щойно випав сильний сніг, гараж став складатися, немов картковий будиночок! Другий поверх просто відвалюється. Стіни у тріщинах, тому що замість нормальних колод будинок на 40 відсотків побудували з третьосортних, які зазвичай йдуть на нежитлові будівлі. Сім місяців будівля без покрівлі – вона почала гнити! Стіни стали темними від плісняви", - побідкалася дружина Макарського.

У ході перевірки також з'ясувалося, що у будинку не проведені необхідні комунікації.

"Ми з Антоном віддали за них 90 тисяч доларів одразу. Прораб запевнив, що краще внести суму цілком: не доведеться потім за нами через кожну батарею ганятися. Але тепла у будинку немає. Й електрику увімкнути неможна", - додала Вікторія.

Омріяний будинок Антона та Вікторії Макарських підлягає знесенню

Подружжя Макарських почало збирати висновки експертів, необхідні для доказів шахрайства будівельників. Однак співробітники фірми заявили, що до будинку не мають жодного стосунку та ніяких грошей в актора не брали.

"Всього ми заплатили близько 15 мільйонів рублів. Раз на два тижні я приїздила на будівельний майданчик, зустрічалася з представником фірми і віддавала йому гроші", - розповіла Віка.

Незабаром керівництво фірми заднім числом звільнило прораба, який керував будівництвом і списало усі рахунки.

А коли дружина Макарського довідалася, що будинок треба зносити, з нею трапилася істерика. Зрештою Вікторію госпіталізували з нервовим зривом. У лікарні жінка пролежала місяць.

"Наш з Антоном духовник сказав, що треба подати до суду, щоб ті люди відповіли за все тут, а не потім перед Богом. Батюшка благословив мене на боротьбу за справедливість. Тому ми зараз завели дві справи – цивільно-правову і кримінальну по факту шахрайства", - зауважила Вікторія.

Тепер Макарські вимагатимуть повернути гроші та знести будинок.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів