Алкоголь і наркотики привели до Мерайї Кері Службу захисту дітей

13 травня 2011, 18:24

Не встигла співачка Мерайя Кері народити двійнят Монро та Мороккана Скотта, як до неї в лікарню навідалися неочікувані гості – представники Служби захисту дітей.

Вони прийшли з перевіркою, відреагувавши на сигнал, буцімто новоспечена матуся вживає алкоголь та наркотики.

Про це в інтерв'ю телеведучому Пірсу Моргану в четвер розповів чоловік співачки, репер Нік Кеннон, пише "Contact Music".

"Нещодавно було звернення до Служби захисту дітей, зі звинуваченням, ніби має місце пиятика та приймання наркотиків, і все це відбувається в лікарні, що, як на мене, безглуздо – як би лікарня таке дозволила?" - дивується Кеннон.


"Усе це почалося, коли медсестра порадила моїй дружині, якщо ти питимеш "Guinness", темне пиво, то дріжджі покращать лактацію… Не знаю, чи хтось це чув, але незабаром говорили, буцімто моя жінка п'є пиво. Люди будь-що зроблять, аби спробувати зліпити історію", - каже молодий татусь.

Кері і в лікарні спокою не дають

Зі слів Ніка, співробітники Служби врешті переконалися, що всі ті оповідки "сміховинні", проте неприємний осад від інциденту залишився.

"Моя дружина в такому стані, ми в лікарні, навіть подумати про те, що хтось, можливо, захоче досліджувати твоїх дітей… це сумно, врешті-решт", - сказав він.

Родині також неабияк дошкуляють папарацці, які полюють за першими знімками Монро та Мороккана.

"До лікарні приходили фотографи, які видавали себе за інших людей або намагалися одержати фото дітей, і це дуже сумно усвідомлювати, що люди намагаються заробити гроші на новонароджених малюках", - поскаржився Кеннон.

До слова, малята, які народилися 30-го квітня, прийшли в цей світ під гучні оплески, пише видання.

Таким був задум Мерайї – народити під власний спів. У вирішальний момент зірці увімкнули запис її виступу – пісню "Fantasy".

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів