Саркозі підтвердив, що Брюні вагітна

17 травня 2011, 15:22

Перша леді Франції Карла Брюні та її чоловік президент Ніколя Саркозі таки чекають на дитину.

Чутки про вагітність співачки-моделі підтвердив її свекор, батько президента Франції Паль Саркозі, пише французьке видання "Le Figaro" із посиланням на німецький таблоїд "Bild".

Тоді як 43-річна Карла щосили тримала язик за зубами, "щоб захистити щось", її свекор Паль Саркозі виявився більш балакучим.

"Я тішуся, що в мене буде онук", - сказав батько Ніколя Саркозі.


Чоловік також зазначив, що Ніколя і Карла "не хочуть заздалегідь дізнаватися стать, але я впевнений, що це буде дівчинка, і що вона буде такою ж гарною, як і Карла".

43-річна Карла таки вдруге народить

Якщо вірити італійській щоденній газеті "La Stampa", яку цитує німецький "Bild", мати першої леді Франції Маріза Брюні теж нещодавно привселюдно пораділа, що скоро матиме ще одного онука.

Натомість Єлисейський палац наразі відмовився коментувати новини про приватне життя президентського подружжя.

"Немає підстав говорити про це офіційно, оскільки вагітність це завжди дуже складна річ", - пояснив у вівторок виданню "Parisien" радник Ніколя Саркозі, який у такий спосіб все ж підтвердив радісну новину.

Як відомо, чутки про вагітність Карли Брюні здійнялися з подачі журналу про відомих людей "Closer" ще у квітні. Втім, сама Карла Брюні-Саркозі послідовно відмовлялася підтвердити або спростувати інформацію.

Фото "The Associated Press" з сайту "The Washington Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів