Едіту П'єху госпіталізували

19 травня 2011, 11:38

Російську співачку Едіту П'єху госпіталізовано до лікарні. Причина госпіталізації - загострення хронічного бронхіту, передає ІА "Росбалт", пишуть "Дни.ру".

Через проблеми зі здоров'ям артистка була змушена скасувати сольний концерт у Челябінську і кілька виступів у Санкт-Петербурзі.

"У мене два тижні трималася дуже висока температура. Доходило до 40 градусів. Дуже важко було переносити на ногах, тому я вирішила скасувати свій виступ. Коли стало зовсім не під силу, я вирішила звернутися до медиків. А лікарі одразу ж сказали, що мені потрібно залишитися у стаціонарі ", - розповіла журналістам П'єха.

Причиною свого нездужання Едіта Станіславівна називає туберкульоз, який вона перенесла у дитинстві.


"У мене на легенях утворилися рубці після перенесеного туберкульозу. Саме через це я все життя страждаю на бронхіт", - запевнила співачка.

"Лікарі прописали мені інгаляції, масаж бронхів", - додала вона.

Едіті П'єсі масажуватимуть бронхи

Як повідомляє "Life Showbiz", медики впевнені, що з голосом народної артистки все буде гаразд.

"Вони мене обнадіяли, сказали, що голос я не втрачу. Просто поки хворію, звичайно, співати неможливо", - шкодує Едіта Станіславівна.

Як повідомлялося раніше, торік у квітні П'єху було госпіталізовано в одну з московських клінік. На госпіталізації зірки наполягла її дочка Ілона Броневицька, стурбована скаргами матері на стан здоров'я.

"Останнім часом тиск стрибає. Все життя було 110 на 50, а зараз 150 на 70. Звісно, мені це приносило певні незручності, проте лягати до лікарні я не планувала. Але з Ілоною ж не посперечаєшся... Вона мені ще пару тижнів тому сказала: "Все, мамо, час натиснути на стоп-кран і тимчасово припинити шалену діяльність", - прокоментувала тоді свою госпіталізацію П'єха.

Фото "Белорусских новостей"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів