Під Шварцнеггера копатиме приватний детектив його жінки

24 травня 2011, 18:21

Подейкують, аби остаточно розібратися з подвійним життям політика-актора Арнольда Шварцнеггера, його дружина Марія Шрайвер найняла приватного детектива.

"Марія ні перед чим не зупиниться, вона вповноважила приватного детектива зібрати особисту та бізнесову інформацію щодо Арнольда", - повідомило джерело, пише "Radar Online".

Зокрема приватний детектив має розкопати, скільки грошей чоловіченько Шрайвер насправді встиг витратити на хатню робітницю Мілдред Патрісію Баена, яка народила йому позашлюбного сина.

Так, стало відомо, що у 2010-му році "Термінатор" зі свого особистого рахунку перерахував 65 тисяч доларів – авансовий внесок за будиночок, що його придбала Патті. Загальна ж вартість нової оселі скромної "Фрекен Бок" становила 268 тисяч доларів, пише "TMZ".


Імовірно, детективові вдасться відшукати ще кількох позашлюбних діточок Шварцнеггера. В тому, що вони таки існують, не сумнівається його колега та сусідка Джейн Сеймур, відома за серіалом "Доктор Квін".

Марія Шрайвер найняла приватного детектива для свого Шварца

Наскільки відомо 60-річній акторці, Арнольд має ще двох дітей від інших жінок. Звістка про їхній із Марією розрив Сеймур анітрохи не здивував, пише "The Showbiz Spy".

"Наскільки я розумію, далі від людей надходитиме більше інформації. Я чула ще про двох (дітей)", - заявила Сеймур.

Між тим, статки подружжя Шварцнеггер-Шрайвер оцінюють у 200-800 мільйонів доларів. Точна цифра наразі достеменно не відома, як і те, чи підписувала пара дошлюбну угоду. Якщо ж такий документ у суді не з'явиться, спільне майно, за каліфорнійськими законами, ділитиметься навпіл.

Отримати з Арні все до копійки Марії допоможе найнята нею зірковий адвокат Лора Вессер. Це блискучий фахівець із шлюборозлучних воєн та баталій щодо опіки над дітьми. Свого часу вона представляла в суді інтереси таких знаменитостей, як Робін Гібсон, Анджеліна Джолі та Брітні Спірз, пише "The Huffington Post".

Нагадаємо, у Шварцнеггера, який прожив чверть сторіччя у зразковому шлюбі зі Шрайвер, знайшовся позашлюбний син від хатньої робітниці Патті Баена. Хлопець народився майже в один час із меншим сином подружжя – 13-річним Крістофером Шварцнеггером.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів